Penne z dyni
Penne z dyni może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, płatki pieprzu, szalotka lub, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 33 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}, Pieczone Dyni Z Penne, oraz Penne z dyni i kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety; rezerwy 1 szklanka wody do gotowania, a następnie odcedzić.
Tymczasem podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać Kabaczek, 1/4 łyżeczki soli i kilka mielonych pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i miękki, o 5 protokół.
Przełożyć na talerz i odstawić.
Dodać pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, grzyby, 1/4 łyżeczka soli i kilka mielonych pieprzu na patelni. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać czosnek, szalotka i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając, aż szalotka zmięknie, o 2 protokół.
Dodaj makaron, squash i 1/2 filiżanka zarezerwowanej wody do gotowania makaronu na patelni. Gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 1 do 2 protokół. Wymieszać 1/2 szklanki parmezanu, a następnie wymieszać wystarczającą ilość wody do gotowania, aby się rozluźnić. Wymieszać z oregano i doprawić solą i pieprzem. Top z pozostałą 1/2 szklanki parmezanu.