Penne z boczniakami, Prosciutto i miętą

Penne z boczniakami, Prosciutto i miętą
Penne z boczniakami, Prosciutto i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.5 za porcję. Jeśli masz boczniaki, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne z boczniakami, Prosciutto i miętą, Sałatka z rukoli z Prosciutto i boczniakami, oraz Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj 1 łyżkę. salt i penne. Gotować, aż ledwo przetargu na ugryzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Odcedzić; odstawić.
4
W tym samym garnku rozgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać grzyby i pozostałą łyżeczkę. sól i gotować, stale mieszając, aż grzyby przestaną wydzielać płyn i zaczną brązowieć, około 10 minut. Podgrzać do średnio-wysokiej i dodać czosnek. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół. Wymieszać bulion z kurczaka i penne i gotować, aż bulion zostanie wchłonięty. Wymieszać z serem, aż się stopi i pokryć makaron. Zdjąć ciepło i wymieszać z miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
PennePenne
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Podawać natychmiast, posypane prosciutto i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn