Penne Rigate z mieszaną zielenią i orzeszkami pinii
Penne Rigate z mieszanymi zieleniami i orzeszkami pinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, sól, Penne rigate i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Penne Z Kiełbasą, Boczkiem I Orzeszkami Piniowymi, Czosnek Z Orzeszkami Pinii I Jajkiem, oraz Pilaw mieszany z żurawiną i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Gotować penne we wrzącej osolonej wodzie w ciężkim garnku o pojemności 5 do 6 litrów, aż do al dente lub zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, a następnie osuszyć w durszlaku.
Połączyć masło, olej i orzeszki piniowe w oczyszczonym i wysuszonym garnku i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż orzechy będą blado złote, o 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż czosnek będzie złoty, o 1 minutę. Wymieszać w zieleni i gotować, mieszając, aż więdną, o 3 protokół.
Dodaj penne, sól, pieprz i wrzucić do herbu. Wymieszać z serem i podawać natychmiast z dodatkowym serem na boku.
Aby skrócić czas Od początku do końca, gotuj orzechy, czosnek i zieleninę w oddzielnym garnku podczas gotowania makaronu.