Penne Rigate z brukselką i gorgonzolą

Penne Rigate z brukselką i gorgonzolą
Penne Rigate z brukselką i gorgonzolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę—przyciętą, oliwę z oliwek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Brukselka i boczek pokryte roztopioną gorgonzolą, Orecchiette z brukselką, gorgonzolą i brązowym masłem, oraz Boczek i brukselka Penne.

Instrukcje

1
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pokrojoną brukselkę, chile i tymianek i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kiełki są po prostu miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
KiełkiKiełki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj zarezerwowane liście kiełków, przykryj i zdejmij z ognia.
5
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować penne aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odcedzić, rezerwując 3/4 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Dodaj penne na patelni wraz z wodą do gotowania makaronu i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając płaszcz makaron z warzywami. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
PennePenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Makaron przekładamy do miseczek, na wierzch polewamy gorgonzolą i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn