Peklowana wołowina z kapustą z ziemniakami z masłem ziołowym
Peklowana wołowina i kapusta z ziołowymi ziemniakami maślanymi to bezglutenowe danie główne. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1058 kalorii. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jeśli masz sok jabłkowy, ziemniaki, mostek wołowy z peklowaną wołowiną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Peklowany mostek wołowy, ziemniaki, kapusta i marchewka na dzień św. Patryka, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Ziemniaki z masłem ziołowym i kukurydza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Marchew i cebulę wyłożyć na dno wolnej kuchenki, a na wierzch położyć peklowaną wołowinę. Pokrojoną kapustę ułóż wokół wołowiny.
Dodaj sok jabłkowy i 1 szklankę wody wraz z zawartością opakowania przypraw. Gotować na niskim 6 do 8 godzin, aż wołowina będzie miękka.
Wyjąć wołowinę i warzywa na półmisek i ogrzać.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i dodać ziemniaki. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 12 do 15 protokół.
Odcedzić i zwrócić je do garnka.
Dodać masło, czosnek, pietruszka, i sól, i pieprz, do smaku. Delikatnie połącz, aby wszystkie ziemniaki były równomiernie pokryte.
Przełożyć do miski i podawać z wołowiną kukurydzianą i warzywami z wolnej kuchenki.