Peklowana wołowina z kapustą
Peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $4.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 794 kalorie, 43g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, musztarda MIODOWA, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Peklowana wołowina z kapustą, Peklowana wołowina z kapustą, oraz N. Y. C. peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Pieczone) 1 Weź peklowaną wołowinę z opakowania i wyrzuć opakowanie przypraw. Należy pamiętać, że jedna strona pieczeni powinna mieć warstwę tłuszczu, druga strona powinna mieć wyraźne linie wskazujące na ziarno wołowiny. Peklowana wołowina może być bardzo słona, zwłaszcza gdy jest pieczona. Aby usunąć część soli przed gotowaniem, umieścić go w garnku tłuszczu bok do góry. Przykryć wodą, doprowadzić do wrzenia, wyrzucić wodę, dodać świeżą wodę i ponownie doprowadzić do wrzenia. Ponownie wyrzuć wodę. 2 Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połóż peklowaną wołowinę, tłuszcz side up, na dużym kawałku heavy duty, szeroki, folia aluminiowa (może trzeba się kreatywnie z sposób owijania wołowiny, jeśli folia nie jest wystarczająco szeroki). Włóż goździki do górnej części płyty peklowanej wołowiny, równomiernie rozmieszczone.
Rozprowadzić wierzch gorącą słodką musztardą miodową.
Na wierzch posypać brązowym cukrem. 3 owinąć peklowaną wołowinę folią w sposób, który pozwala na trochę miejsca na górze między peklowaną wołowiną a folią i tworzy pojemnik do połowu soków.
Na płytkiej patelni umieścić zawiniętą folią peklowaną wołowinę i piec przez 2 godziny. 4 otwórz folię, rozłóż trochę więcej musztardy miodowej na wierzchu peklowanej wołowiny i smaż ją przez 2-3 minuty, aż wierzch będzie bąbelkowy i lekko rumiany.
Pozostaw na 5 do 10 minut, a następnie umieść na desce do krojenia. Wyciągnąć i wyrzucić goździki. Podnieś peklowaną wołowinę, aby zobaczyć, w którym kierunku jest ziarno mięsa. Następnie pokrój mięso po przekątnej, w poprzek ziarna mięsa, w plastry o grubości 1/2 cala.
Podawać natychmiast.Wołowina Peklowana (Gotowana) 1
Peklowaną wołowinę umieścić w dużym garnku (6 do 8 quart). Przykryj wołowinę calową wodą.
Dodaj zawartość opakowania przypraw do wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 2-3 godziny, aż peklowana wołowina będzie delikatna.
Wyjąć z garnka na deskę do krojenia. (Rezerwa gotowanie płynu do gotowania kapusty, jeśli planujesz gotować i nie smażyć kapusty.)
Pokrój plastry na ziarno, na plastry o grubości 1/2 cala.
Serw.Kapusta (Podsmażona)1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek (tyle, aby dobrze pokryć patelnię) na średnim wysokim do wysokiego ciepła w dużym, szerokim garnku (8-ćwiartka, jeśli jest dostępna) lub dużej, wysokiej jednostronnej patelni sauté.
Dodaj posiekaną cebulę, gotuj przez kilka minut, a następnie dodaj czosnek.2
Dodać jedną trzecią pokrojonej kapusty na patelnię.
Posypać odrobiną soli i wymieszać, aby pokryć olejem i wymieszać z cebulą.
Rozłóż kapustę równomiernie na dnie patelni i nie mieszaj, dopóki nie zacznie brązowieć. Jeśli ciepło jest wystarczająco wysokie, powinno to nastąpić szybko. Sztuczka polega na tym, aby palnik był wystarczająco gorący, aby łatwo brązować kapustę, ale nie tak gorący, że łatwo się pali. Kiedy spód kapusty jest ładnie rumiany, użyj metalowej szpatułki, aby ją podnieść i odwrócić, skrobając rumiane kawałki, gdy idziesz. 3 gdy kapusta na patelni zbrązowieje na kilku koziołkach, dodaj kolejną trzecią kapusty do patelni.
Dobrze wymieszać, następnie rozprowadzić kapustę i powtórzyć. Być może trzeba dodać trochę więcej oliwy z oliwek do patelni, aby pomóc w brązowieniu, i aby kapusta nie przykleja się zbytnio do patelni. Gdy ta partia ugotuje się trochę i rumiane, dodać pozostałą trzecią kapusty i powtórzyć.
Podawać z peklowaną wołowiną.
Podawać z gotowanymi młodymi ziemniakami. Może być wykonany z wyprzedzeniem i odgrzany.Kapusta (gotowana) 1 po usunięciu peklowanej wołowiny z garnka, dodaj kapustę i inne warzywa (marchew, młode ziemniaki) do garnka. Posmakuj płynu. Jeśli jest zbyt słony, dodaj więcej wody do garnka. Podnieś ciepło, aż ciecz dobrze się gotuje. Dusić, aż kapusta i inne warzywa są gotowane przez, 15-30 protokół.
Warzywa umieścić w misce do serwowania, dodać trochę płynu do gotowania do miski.