Peklowana wołowina z kapustą

Peklowana wołowina z kapustą
Peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $4.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 794 kalorie, 43g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, musztarda MIODOWA, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Peklowana wołowina z kapustą, Peklowana wołowina z kapustą, oraz N. Y. C. peklowana wołowina i kapusta.

Instrukcje

1
Wołowina Peklowana (
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
2
Pieczone) 1 Weź peklowaną wołowinę z opakowania i wyrzuć opakowanie przypraw. Należy pamiętać, że jedna strona pieczeni powinna mieć warstwę tłuszczu, druga strona powinna mieć wyraźne linie wskazujące na ziarno wołowiny. Peklowana wołowina może być bardzo słona, zwłaszcza gdy jest pieczona. Aby usunąć część soli przed gotowaniem, umieścić go w garnku tłuszczu bok do góry. Przykryć wodą, doprowadzić do wrzenia, wyrzucić wodę, dodać świeżą wodę i ponownie doprowadzić do wrzenia. Ponownie wyrzuć wodę. 2 Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Połóż peklowaną wołowinę, tłuszcz side up, na dużym kawałku heavy duty, szeroki, folia aluminiowa (może trzeba się kreatywnie z sposób owijania wołowiny, jeśli folia nie jest wystarczająco szeroki). Włóż goździki do górnej części płyty peklowanej wołowiny, równomiernie rozmieszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Rozprowadzić wierzch gorącą słodką musztardą miodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
5
Na wierzch posypać brązowym cukrem. 3 owinąć peklowaną wołowinę folią w sposób, który pozwala na trochę miejsca na górze między peklowaną wołowiną a folią i tworzy pojemnik do połowu soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Na płytkiej patelni umieścić zawiniętą folią peklowaną wołowinę i piec przez 2 godziny. 4 otwórz folię, rozłóż trochę więcej musztardy miodowej na wierzchu peklowanej wołowiny i smaż ją przez 2-3 minuty, aż wierzch będzie bąbelkowy i lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Pozostaw na 5 do 10 minut, a następnie umieść na desce do krojenia. Wyciągnąć i wyrzucić goździki. Podnieś peklowaną wołowinę, aby zobaczyć, w którym kierunku jest ziarno mięsa.  Następnie pokrój mięso po przekątnej, w poprzek ziarna mięsa, w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Podawać natychmiast.Wołowina Peklowana (Gotowana) 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
9
Peklowaną wołowinę umieścić w dużym garnku (6 do 8 quart). Przykryj wołowinę calową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Dodaj zawartość opakowania przypraw do wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 2-3 godziny, aż peklowana wołowina będzie delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
11
Wyjąć z garnka na deskę do krojenia. (Rezerwa gotowanie płynu do gotowania kapusty, jeśli planujesz gotować i nie smażyć kapusty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Pokrój plastry na ziarno, na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
13
Serw.Kapusta (Podsmażona)1
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
14
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek (tyle, aby dobrze pokryć patelnię) na średnim wysokim do wysokiego ciepła w dużym, szerokim garnku (8-ćwiartka, jeśli jest dostępna) lub dużej, wysokiej jednostronnej patelni sauté.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
15
Dodaj posiekaną cebulę, gotuj przez kilka minut, a następnie dodaj czosnek.2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
16
Dodać jedną trzecią pokrojonej kapusty na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
17
Posypać odrobiną soli i wymieszać, aby pokryć olejem i wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
18
Rozłóż kapustę równomiernie na dnie patelni i nie mieszaj, dopóki nie zacznie brązowieć. Jeśli ciepło jest wystarczająco wysokie, powinno to nastąpić szybko. Sztuczka polega na tym, aby palnik był wystarczająco gorący, aby łatwo brązować kapustę, ale nie tak gorący, że łatwo się pali. Kiedy spód kapusty jest ładnie rumiany, użyj metalowej szpatułki, aby ją podnieść i odwrócić, skrobając rumiane kawałki, gdy idziesz. 3 gdy kapusta na patelni zbrązowieje na kilku koziołkach, dodaj kolejną trzecią kapusty do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
19
Dobrze wymieszać, następnie rozprowadzić kapustę i powtórzyć. Być może trzeba dodać trochę więcej oliwy z oliwek do patelni, aby pomóc w brązowieniu, i aby kapusta nie przykleja się zbytnio do patelni. Gdy ta partia ugotuje się trochę i rumiane, dodać pozostałą trzecią kapusty i powtórzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
20
Podawać z peklowaną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
21
Podawać z gotowanymi młodymi ziemniakami. Może być wykonany z wyprzedzeniem i odgrzany.Kapusta (gotowana) 1 po usunięciu peklowanej wołowiny z garnka, dodaj kapustę i inne warzywa (marchew, młode ziemniaki) do garnka. Posmakuj płynu. Jeśli jest zbyt słony, dodaj więcej wody do garnka. Podnieś ciepło, aż ciecz dobrze się gotuje. Dusić, aż kapusta i inne warzywa są gotowane przez, 15-30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
22
Warzywa umieścić w misce do serwowania, dodać trochę płynu do gotowania do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia42
Magazyn