Peklowana wołowina z kapustą

Przepis peklowana wołowina i kapusta może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 4 godziny i 5 minut. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 420 kalorii, 30g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek z peklowaną wołowiną, czosnek, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, N. Y. C. peklowana wołowina i kapusta, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć wołowinę z opakowania, zastrzegając soki i przyprawy. Trim tłuszczu z wołowiny; umieścić wołowinę w 4-quart holenderski piekarnik.
Dodaj zarezerwowane soki i przyprawy.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć wołowinę.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 2 godziny 30 minut do 3 godzin 30 minut lub do miękkości wołowiny.
Wyjąć wołowinę na ciepły talerz; utrzymać ciepło. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu.
Dodaj kapustę do bulionu.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu około 15 minut lub aż kapusta będzie miękka.