Pekan Biscotti
Przepis Pecan Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 20 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cranberry Pecan Biscotti, Biszkopt Orzechowo-Żurawinowy, oraz Masło Orzechowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Połączyć jajka i pozostałe 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszanki mąki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni, podzielić na pół. Z lekko mąką ręce, kształt każdej połowy w 12" x 1 1/4" log.
Umieść dzienniki 3 " od siebie na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut; ostudzić 10 minut.
Pokrój każdą kłódkę poprzecznie na plastry o grubości 3/4", za pomocą ząbkowanego noża.
Kłaść plastry, przyciąć stronę w dół, na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w 350 przez 12 minut, obracając ciasteczka raz.
Wyjąć do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.