Pecorino Toscano Stagionato z pastą figową
Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, figi mission, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Fasola Fava i Pecorino Toscano, Carpaccio z pieczarkami z Pecorino Toscano, oraz Sałatka z gruszek, bazylii i Pecorino Toscano.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°. Umieść stojak na płytkiej patelni do pieczenia.
Pokrój łodygi z fig i pokrój figi na pół, od łodygi do końcówki. Ułóż figi, pokrój boki w górę, na stojaku i piecz, obracając co 10 do 15 minut, przez 40 do 50 minut lub do wyschnięcia i skurczenia o około jedną czwartą.
W rondlu podgrzać port i rozmaryn na dużym ogniu, aż się zagotuje.
Niech port gotować przez około 1 minutę, aby usunąć większość alkoholu.
Włożyć 1 filiżankę fig do portu, rezerwując resztę fig i odstawić na około 20 minut, w tym czasie figi wchłoną około jednej czwartej portu.
W misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze pulsuj zarezerwowane figi 5 lub 6 razy, aż figi utworzą pastę. Upuść po kolei figi przesiąknięte portami przez rurę zasilającą robota kuchennego i pulsuj po każdym dodaniu. Zeskrobać boki miski często włączenie figi.
Gdy wszystkie figi zostaną wymieszane z pastą, dodaj oliwę z oliwek i skórkę pomarańczową i dopraw do smaku solą i pieprzem. Puls do połączenia. Jeśli na patelni pozostanie jakiś port, wymieszaj go z pastą.
Połóż kawałek papieru pergaminowego na blacie i rozprowadź pastę na dnie papieru.
Zwiń pergamin na pastę figową, aby utworzyć cylinder o średnicy około 1 cala. Po walcowaniu owiń pergaminowy cylinder w plastikową folię i włóż do lodówki. Rozpakuj i pokrój kawałki pasty figowej w razie potrzeby.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Condé Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich jaj Brasserie i Butter Sugar Flour. Mary Goodbody jest znaną w kraju pisarką i redaktorką żywności, która pracowała nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Choc-olatier i magazynu Pastry Art & Design. Tim Turner jest uznanym w kraju fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Jego wcześniejsze projekty to: przepisy Charliego Trottera, mięso i dziczyzna Charliego Trottera, zajazd w Little Washington, Norman 's New World Cuisine (autorstwa Normana Van Akena), Kuchnia Jacques' a Pepina i Amerykańska Brasserie.