Pecan Sandies dla Mojej Mamy
Need a wegetariańska przystawka? Pecan Sandies dla Mojej Mamy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, pekan, 3/4 łyżeczki cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pecan Sandies, Pecan Sandies, oraz Pecan Sandies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść regały w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do temperatury 163° (konwekcja) lub350 (standard). Linia dwóch arkuszy patelni z Silpatami lub pergaminem.
Wrzucić mąkę i pekan razem w średniej misce.
Umieść masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na średnich i niskich prędkościach, aż będzie gładkie.
Dodać 90 gramów/3/4 szklanki plus 1 3/4 łyżeczki cukru pudru i mieszać przez około 2 minuty, aż puszyste. Zeskrobać boki i dno miski.
Dodać mieszaninę mąki i wymieszać na niskiej prędkości przez około 30 sekund, aż po prostu połączone. Zeskrobać dno miski, aby włączyć suche składniki, które się tam osiedliły.
Podziel ciasto na 30-gramowe/1 1/2 łyżki porcji, zwiń w kulki i ułóż na patelniach z blachy, pozostawiając między nimi około 1 1/2 cala. Wciśnij ciasteczka na 2-calowe dyski.
Piec do bladego złotego koloru, 15 do 18 minut, Jeśli za pomocą pieca konwekcyjnego, 22 do 25 minut, Jeśli za pomocą standardowego piekarnika, odwracając pozycje patelni w połowie. (Sandies pieczone w piecu konwekcyjnym nie rozprzestrzenią się tak bardzo, jak te pieczone w standardowym piecu i będą miały bardziej równomierny kolor.)
Ustaw patelnie na stojaku chłodzącym i ostudź przez 5 do 10 minut. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaka, aby całkowicie ostygły.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.
Pliki cookie mogą być przechowywane w zakrytym pojemniku do 3 dni.
Piekarnia Thomas Keller & s & eacutue; bastien Rouxel. Copyright © 2012 by Thomas Keller; photographs copyright © 2012 by Deborah Jones. Opublikowane przez Artisan, oddział Workman Publishing Company, Inc.