Pecan Pie Bars II
Przepis Pecan Pie Bars II jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ciasto mix, margaryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Rezerwa 2/3 szklanki ciasta mix.
Pozostałą masę wymieszać, margarynę i 1 jajko. Pat w przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15-20 minut lub do złotego koloru.
Ubić razem 3 jajka, wanilię, 2/3 szklanki mieszanki ciasta, syrop kukurydziany i brązowy cukier.
Wlać na ciasto na patelni.
Na wierzch posypać orzechami pekan.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30-35 minut.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.