Pecan-Crusted Catfish
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Sum z orzechami pekan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 310 kalorii, 32G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe kliny, chili w proszku, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Pecan-Crusted Catfish, Pecan-Crusted Catfish, oraz Cajun Pecan-Sum chruścielowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu; dobrze wymieszać.
Połączyć bułkę tartą i pekan posiłek w innym płytkim naczyniu. Osusz rybę. Zanurzyć ryby w mieszaninie białek jaj i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej, mocno naciskając, aby płaszcz. Spryskaj ryby sprayem do gotowania
Umieść rybę na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.