Pecan Angel Food Cake

Pecan Angel Food Cake
Pecan Angel Food Cake może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 62 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, orzechy pekan, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pecan Cinnamon Angel Food Cake, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Przesiej mąkę dwa razy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i wanilii do białek jaj; ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, około 2 łyżki stołowe na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty. Stopniowo dodawać mąkę, około 1/4 szklanki na raz. Złóż orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
3
Delikatnie łyżką do nie natłuszczonego 10-calowego. patelnia do rur.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przetnij ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Piecz na najniższym ruszcie piekarnika w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy lekko się zrumieni, a cały wierzch będzie suchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Natychmiast odwrócić patelnię; całkowicie ostudzić, około 1 godziny. Przejedź nożem boczną i Środkową rurkę patelni; usuń ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
W razie potrzeby podawaj z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Ciasto Angel Food można łączyć z winem musującym i musującym różem. Lekkie i chrupiące musujące różowe uzupełnia puszyste ciasto Angel food - tym bardziej, jeśli podajesz je z truskawkami. Oczywiście sprawdzi się również słodkie musujące białe wino. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn