Pear Upside-Down Spice Cake

Pear Upside-Down Spice Cake
Pear Upside-Down Spice Cake to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, zmielone ziele angielskie, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, ułóż plastry gruszki spokelike na dnie 9-calowej patelni do ciasta pokrytej sprayem do gotowania, pracując od środka patelni do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
3
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę i kolejne 7 składników (przez cynamon) połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Połączyć cukier granulowany i 5 łyżek masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać wanilię i jajko; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
7
Dodać mieszankę mąki i 3/4 szklanki maślanki na przemian do mieszaniny cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Łyżka ciasta na gruszki; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GruszkaGruszka
CukierCukier
8
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki; Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
9
Pozostaw 2 minuty; wyjmij patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Aby przygotować glazurę, połącz 2 łyżki masła, 1 łyżkę wody i sok w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszać z brązowym cukrem; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
GlazuraGlazura
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Wyjąć z ognia; wymieszać w 1 1/2 łyżki maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
12
Odstawić 2 minuty; polać równomiernie glazurą ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn