Pear Maple Johnnycake to Wegetariańskie przystawka. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka dojrzałych gruszek anjou, proszek do pieczenia, dodatki: syrop klonowy, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bułeczki Z Orzechami Klonowymi I Gruszkami, Klon Gruszka Shortcakes, oraz Vegan Maple Pear Butter.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Roztopić masło w 12-calowej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Posmaruj 9-calową patelnię tortową (2 cale głębokości) z 1 łyżką stopionego masła i rezerwy 6 łyżek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać cukier równomiernie na masło pozostałe w patelni. Ułóż gruszki, pokrój boki w górę, na patelni i posyp 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej. Gotować na średnim ogniu 5 minut, następnie obrócić gruszki i posypać 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej. Gotować, aż płynne gruszki wydzielają odparuje i ścięte boki są lekko rumiane, 8 do 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Gałka Muszkatołowa
Gruszka
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przełożyć gruszki, pokroić boki w dół,na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
6
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pozostałą 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Kukurydziana
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Ubić w mleku, syropie, jajkach i maśle, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Syrop
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Wlać gruszki i piec, aż złoty i drewniany kilof włożony do środka ciasta wychodzi czysty, 25 do 30 minut. Ostudzić w patelni na stelażu 15 minut, następnie uruchomić nóż wokół krawędzi ciasta poluzować i odwrócić na talerz.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.