Peanut Butter Pudding Pops
Masło orzechowe Pudding Pops może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 197 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko, masło orzechowe, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 34 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Peanut Butter Ice Pops, Peanut Butter Cookie Pops, oraz Peanut Butter - Banana Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu podgrzać mleko, aż bąbelki utworzą się na brzegach. W misce połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Dodaj 1/4 szklanki gorącego mleka do mieszanki skrobi kukurydzianej, a następnie dobrze ubijaj, aż cała ciecz zostanie włączona i nie będzie grudek.
Wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mleka, ubijając do połączenia. Nadal gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył metalowej łyżki, o 8 do 10 protokół. Nie gotować.
Wyjąć z ognia, wymieszać z ekstraktem z wanilii i masłem orzechowym.
Wlać budyń do foremek pop do 1/4 góry, pozostawiając miejsce na rozwinięcie budyniu.
Umieść blaty na formie i zamrozić do zamrożenia ciała stałego, około 4 godzin. Aby usunąć z pleśni, Uruchom pod gorącą wodą, aby lekko stopić bok puddingu pop, a następnie przekręć górną część łodygi i usuń.