Peanut Butter No-Bakes

Peanut Butter No-Bakes
Masło orzechowe bez pieczenia może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, płatki ryżowe, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj brązowy cukier, masło orzechowe i odparowane mleko. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż rozpuszcza się brązowy cukier i stopi masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj chrupiące płatki ryżowe. Upuść przez zaokrąglone łyżeczki na woskowany papier lub folię. Chłodny, aż do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Ryżowe DmuchanePłatki Ryżowe Dmuchane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn