Peanut Butter Buckeyes

Peanut Butter Buckeyes
Masło orzechowe Buckeyes może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 36 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, maczanie czekolady, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Peanut Butter Buckeyes, Peanut Butter Buckeyes, oraz Peanut Butter Buckeyes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż dużą tacę lub blachę do pieczenia papierem woskowym. W dużej misce, połączyć cukierników ' cukier, masło orzechowe, i masło, mieszając, aż dobrze wymieszane. Kształtować się w 1-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wykałaczką zanurz każdą kulkę w czekoladzie do zanurzenia, aż będzie prawie przykryta, pozostawiając część mieszanki masła orzechowego odsłoniętą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
3
Umieścić kulki na tacy i przechowywać w lodówce, aż firmy, o dwie godziny.
4
Wydrukowano za zgodą Gameday Gourmet przez Pableaux Johnson, © lipiec 2007 ESPN Books
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn