Peach Kuchen
Peach Kuchen to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. 440 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sól, brzoskwinie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Peach Kuchen, Peach Kuchen, oraz Peach Kuchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy springform patelni. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubij w jajku, a następnie wymieszaj z wanilią. Ubij w mieszance mąki.
Rozłóż ciasto rękami na dnie i 1 cal po bokach przygotowanej patelni springform. Ułóż plastry brzoskwini we wzór szprychy na cieście.
Posypać cukrem i cynamonem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub do złotego koloru.