Pb I J Blondie
PB I J Blondie mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 205 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, prażone orzeszki ziemne, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blondi Murzynki, Patelnia Blondie dla 2, oraz Wielka Blondi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i ustaw stojak w pozycji środkowej.
Umieść dwa nakładające się arkusze natłuszczonego pergaminu lub folii w 9-przez 13-calowym naczyniu do pieczenia, więc tworzą Krzyż i powiesić na końcach o co najmniej 1 cal.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w małej misce. W innej misce, wymieszać roztopione masło i brązowy cukier, aż połączone.
Dodać jajka i wanilię i wymieszać do połączenia.
Dodać suche składniki do mieszaniny masła i delikatnie złożyć łopatką do uzyskania jednolitego. Fold w frytki masło orzechowe i orzeszki ziemne.
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia i łyżką na konfitury. Używając szaszłyka lub noża, wykonaj wirujące wzory na ciasto z konfiturami.
Piec, aż góra będzie błyszcząca, a tester ciasta wyjdzie czysty, 30 do 35 minut. Schłodzić w naczyniu na stojaku z drutu. Używając końców folii lub pergaminu, wyciągnij blondies z naczynia.
Pokroić w 24 kwadraty i podawać!