Paupiette de Saumon au Crabe

Paupiette de Saumon au Crabe
Paupiette de Saumon au Crabe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filet z łososia bez kości, śmietanę do ubijania, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Crabe Beninoise, Suflet Au Crabe, oraz Creme d ' Argenteuil Au Crabe (zupa szparagowa W / Krab -- Francja).

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić koniec łodygi i twardą zieloną górę z pora; por przeciąć na pół wzdłuż i trzymać każdą połowę pod zimną bieżącą wodą, oddzielając warstwy, aby dobrze spłukać, a następnie cienko pokroić. W 10-do 12-calowej, odpornej na przywieranie patelni na średnim ogniu, rozpuść 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodaj por i często mieszaj, aż kuleją, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Przejrzyj kraba i odrzuć wszelkie kawałki muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5
Dodać pozostałe 2 łyżki masła do patelni; po stopieniu, dodać kraba i mieszać często tylko do gorąca, 1 do 2 protokół. Naciśnij na jedną stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Tymczasem łososia opłucz i osusz. Trzymając ostry nóż pod kątem 45, odetnij mięso w poprzek skóry na plastry o grubości od 1/8 do 1/4 cala; powinieneś mieć około 12 (patrz UWAGI). Po kolei kłaść plastry płasko i łyżkę około 1 łyżki ciepłego kraba na szerokim końcu. Zaczynając od tego końca, zwijamy łososia ciasno wokół kraba i układamy, zszywamy, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
KrabKrab
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Wlać wermut wokół rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Przenieść patelnię z roladkami łososia do piekarnika regularnego lub konwekcyjnego 450 i piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna, patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 12 do 15 minut. Łyżką szczelinową przenieść rolki łososia na talerze, przykryć luźno folią lub folią i odstawić w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
9
Dodać śmietanę i zarezerwowany Por do patelni i gotować na dużym ogniu, aż ciecz jest lekko zagęszczony i zredukowany do około 1 1/3 szklanki, 8 do 9 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka sosu równo wokół roladek łososia i udekorować szczypiorkiem i cytryny kliny w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn