Paupiette de Saumon au Crabe

Paupiette de Saumon au Crabe
Paupiette de Saumon au Crabe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filet z łososia bez kości, śmietanę do ubijania, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Crabe Beninoise, Suflet Au Crabe, oraz Creme d ' Argenteuil Au Crabe (zupa szparagowa W / Krab -- Francja).

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić koniec łodygi i twardą zieloną górę z pora; por przeciąć na pół wzdłuż i trzymać każdą połowę pod zimną bieżącą wodą, oddzielając warstwy, aby dobrze spłukać, a następnie cienko pokroić. W 10-do 12-calowej, odpornej na przywieranie patelni na średnim ogniu, rozpuść 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj por i często mieszaj, aż kuleją, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przejrzyj kraba i odrzuć wszelkie kawałki muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5
Dodać pozostałe 2 łyżki masła do patelni; po stopieniu, dodać kraba i mieszać często tylko do gorąca, 1 do 2 protokół. Naciśnij na jedną stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Tymczasem łososia opłucz i osusz. Trzymając ostry nóż pod kątem 45, odetnij mięso w poprzek skóry na plastry o grubości od 1/8 do 1/4 cala; powinieneś mieć około 12 (patrz UWAGI). Po kolei kłaść plastry płasko i łyżkę około 1 łyżki ciepłego kraba na szerokim końcu. Zaczynając od tego końca, zwijamy łososia ciasno wokół kraba i układamy, zszywamy, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
KrabKrab
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Wlać wermut wokół rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Przenieść patelnię z roladkami łososia do piekarnika regularnego lub konwekcyjnego 450 i piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna, patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 12 do 15 minut. Łyżką szczelinową przenieść rolki łososia na talerze, przykryć luźno folią lub folią i odstawić w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać śmietanę i zarezerwowany Por do patelni i gotować na dużym ogniu, aż ciecz jest lekko zagęszczony i zredukowany do około 1 1/3 szklanki, 8 do 9 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka sosu równo wokół roladek łososia i udekorować szczypiorkiem i cytryny kliny w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn