Paté z wątróbki drobiowej z portowym winem i pistacjami

Paté z wątróbki drobiowej z portowym winem i pistacjami
Paté z wątróbki drobiowej z Porto i pistacjami to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 1. Na 11,86 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 108g białka, 115 g tłuszczu, oraz w sumie 2108 kalorii. Mieszanka pieprzu, brandy, wina porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wątróbka Drobiowa-Pasztet Portowy, Pasztet z sera pleśniowego, orzecha włoskiego i wina porto, oraz Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia87
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn