Patyczki Feta
Patyczki Feta to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 43 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser feta, świeżo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Sałatka z ogórkiem i fetą (Ensalada de Pepino y Feta), Paluszki Mozzarella, oraz Paluszki Mozzarella.
Instrukcje
W misce wymieszaj ser, cebulę, koperek i pieprz.
Stos arkuszy filo. Długim, ostrym nożem pokrój stos na 6 równych prostokątów, aby wykonać 24 kawałki. Przykryć folią, aby zapobiec wyschnięciu.
Ułóż 1 kawałek filo płasko i lekko posmaruj masłem.
Posypać 2 łyżeczki mieszanki sera wzdłuż 1 krawędzi, pozostawiając około 1/2 cala gołe na każdym końcu. Zwiń końcówki filo nad nadzieniem, a następnie zwiń, aby zamknąć; jeśli filo nie skleja się na końcu rolki, posmaruj krawędź odrobiną masła.
Miejsce szew kij ser strona w dół na nonstick 12-przez 15-calowy blachy do pieczenia i pędzla lekko z masłem. Powtórz Krok 3, aby uformować Pozostałe paluszki serowe i połóż około 1/2 cala od siebie na patelni.
Piec w piekarniku 400, aż lekko zbrązowieje, o 12 protokół (9 do 10 minut w piecu konwekcyjnym).
Podawać na gorąco lub na ciepło.