Patelnia z ziemniakami i wołowiną-Tortilla

Patelnia z ziemniakami i wołowiną-Tortilla
Need a danie główne bezglutenowe? Ziemniaki i wołowina-Tortilla patelnia może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.66 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ser monterey jack, grube chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia z ziemniakami i wołowiną-Tortilla, Chrupiące Tortillan i wołowina patelnia, oraz Taco wołowina i Patelnia ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z ziemniakami, sosem
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
3
Wymieszać i gorącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 22 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Mieszamy kukurydzę, posypujemy serem. Przykryć i dusić 2 do 3 minut, bez mieszania, aż kukurydza jest gorąca i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KukurydzaKukurydza
6
Bezpośrednio przed podaniem posypać chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn