Patelnia z włoską kiełbasą i papryką
Włoska patelnia z kiełbasą i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kiełbasy z indyka, SOS pomidorowo-bazyliowy makaron, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Patelnia włoska kiełbasa, papryka i cebula, Patelnia włoska kiełbasa i papryka z pełnoziarnistym Penne, oraz Patelnia włoska kiełbasa i papryka z pełnoziarnistym Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę; gotować 5 minut, obracając od czasu do czasu.
Dodać paprykę i czosnek; gotować 5 minut, często mieszając. Wymieszać w sosie makaronowym; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut lub aż kiełbasa zostanie wykonana. Odkryć i dusić 3 minuty lub aż sos zgęstnieje i papryka są miękkie.