Patelnia z jagnięciną i ziemniakami

Patelnia z jagnięciną i ziemniakami
Patelnia z jagnięciną i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory, mieloną jagnięcinę, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Z Patelni, Herbatniki na patelni z tłuszczem jagnięcym, oraz Pieczone kotlety jagnięce z Charmoulan i szparagami z patelni.

Instrukcje

1
Ugotować jagnięcinę, por i czosnek w 10-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż jagnięcina jest brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
JagnięcinaJagnięcina
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Pozostałe składniki z wyjątkiem pomidorów wymieszać z mieszanką jagnięcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
JagnięcinaJagnięcina
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Usunąć liść laurowy. Pomidory wymieszać, podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn