Patelnia Z Indyka Au Gratin
Patelnia z indyka Au Gratin to bezglutenowe przystawka. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 229 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka groszku, cebuli, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Z Kalafiora Na Patelni, Zapiekanka Ze Szpinaku Na Patelni, oraz Zapiekanka Ze Szpinaku Na Patelni.
Instrukcje
Na dużej patelni wymieszać wodę, ziemniaki z zawartością mieszanki sosu, cebulę, mleko, masło, przyprawę drobiową i rozmaryn. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości ziemniaków. Delikatnie wymieszaj z indykiem i groszkiem; podgrzej.