Patelnia z indyka Au Gratin to bezglutenowe przystawka. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 229 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka groszku, cebuli, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Z Kalafiora Na Patelni, Zapiekanka Ze Szpinaku Na Patelni, oraz Zapiekanka Ze Szpinaku Na Patelni.
Instrukcje
1
Na dużej patelni wymieszać wodę, ziemniaki z zawartością mieszanki sosu, cebulę, mleko, masło, przyprawę drobiową i rozmaryn. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości ziemniaków. Delikatnie wymieszaj z indykiem i groszkiem; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Mix Sosów
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone