Patelnia Warzywna " Lasagna

Patelnia Warzywna
Skillet Vegetable ' Lasagna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, classico rodzina ulubione sos do makaronu, olej, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lazania Warzywna Na Patelni, Patelnia Summer Vegetable Lasagne, oraz Lasagna Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagna (Bez Maszyny Do Makaronu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać bakłażan, cukinię i żółty squash; gotować 10 min., często mieszając. Czosnek wymieszać; gotować na średnim ogniu 5-8 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Usunąć mieszaninę warzyw z patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wymieszać ricottę i parmezan do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Przez CiastoPrzez Ciasto
5
Rozprowadzić 1 szklanka sosu do makaronu na dnie patelni; top z małymi łyżkami mieszanki ricotta, mieszanka warzywna, pozostały sos do makaronu i mozzarella. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Gotować na średnim i małym ogniu 20 min. lub aż do przegrzania.
7
Zdjąć z ognia; odstawić 5 min. przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn