Patelnia Tex-Mex
Patelnia Tex-Mex to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cztery sery, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać warzywa; gotować od 3 do 5 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Dodać pokruszone chipsy i opatrunek; lekko wymieszać.
Jajka wymieszać; gotować 5 min. lub do momentu ustawienia, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ser; gotować i mieszać 1 min. albo aż się stopi.
Zdjąć z ognia; top z salsą.