Patelnia na piwo i bekon Burger
Beer and Bacon Burger patelnia jest amerykański przepis, który służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz bekon, ser cheddar, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia na piwo i bekon Burger, Boczek Burger Kapusta Stir Fry Patelnia Dish, oraz Boczek Burger Kapusta Stir Fry Patelnia Dish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszaj mleko, gorącą wodę, piwo, niegotowany makaron i mieszankę sosów (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Wierzch z 1/2 szklanki sera, boczku i cebuli.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera na wierzchu. Przykryć; odstawić na 5 minut (sos zgęstnieje w stanie).
Posypać sosem pieprzowym.