Patelnia Kurczak Parmezan
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Parmezan z kurczaka na patelni może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, mieszanka serów, parmezan i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Z Kurczakiem Parmezanem, Patelnia Kurczak Parmezan, oraz Kurczak Parmezan Patelnia Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu lub talerzu ciasta, wymieszać mieszankę Bisquick, włoskie przyprawy i parmezan. W innym płytkim naczyniu lub talerzu ciasto, ubij jajko. Kurczak zalać mieszanką Bisquick, następnie zanurzyć w jajku i ponownie zalać mieszanką Bisquick.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 4 do 6 protokół, obracając raz, aż złoty kolor. Przykryć; gotować 8 do 10 minut dłużej, obracając jeden raz, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części zostanie przecięty (170°F).
Usuń z patelni na talerz.
Dodaj sos do makaronu na patelni.
Na sosie ułożyć kurczaka.
Posypać mieszanką włoskich serów. Przykryć; gotować 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia bąbelków i sera.