Patelnia grzyby i kasztany wodne

Patelnia grzyby i kasztany wodne
Patelnia grzyby i kasztany wodne jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, kasztany wodne, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewielu ludziom smakował ten napój. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Farsz z indykiem włoską kiełbasą, pieczarkami i wodnymi Kasztanami, Boczek Kasztany Wodne, oraz Kiełki z kasztanami wodnymi.

Instrukcje

1
Oleje ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i grzyby; gotować, mieszając od czasu do czasu, 7 do 8 minut lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
3
Dodać kasztany wodne i pozostałe składniki, i gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn