Patelnia Faszerowane Papryki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać patelni nadziewane papryki spróbować. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka przypraw taco, ziemniaki, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwe Patelnia Nadziewane Papryki, Patelnia wieprzowina i papryka, oraz Kurczak Na Patelni, Papryka I Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić połówki papryki, ściąć boki w dół, na naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej; przykryć folią. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 minut i 30 sekund lub aż połówki pieprzu są chrupiące-przetargu.
Odstawić, przykryte, 3 minuty (papryka zmięknie).
Podczas gdy papryka gotować, rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę do patelni; gotować 3 protokół, mieszając do kruszonki.
Dodaj wodę i przyprawy i wymieszaj, aby połączyć. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 5 minut lub aż gotowe.
Podczas gdy wołowina gotuje i papryka stoi, gotować ziemniaki w kuchence mikrofalowej zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz.
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wołowiny w każdej połowie pieprzu; top każdy z 2/3 szklanki ziemniaków.
Posypać każdą połówkę pieprzu 1 łyżką sera.
Dekoruj czarnym pieprzem, w razie potrzeby.