Pasztet Z Sardynek

Pasztet Z Sardynek
Pasztet z sardynki to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Jeśli masz masło, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasztet Z Sardynek, Pasztet Z Sardynek Jak Lubię!, oraz Przystawki Do Pasztetów Sardynek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułożyć sardynki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia, posypać solą i pieprzem, i piec aż tylko gotowane, około ośmiu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Pulse sardynki w robocie kuchennym, lub rozgnieść je widelcem, wraz z szalotki, szczypiorek, chile proszek, masło, i oliwa z oliwek, aż stosunkowo gładkie, ale nadal nieco masywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SardynkiSardynki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj wycisnąć sok z cytryny i smak, dostosowując przyprawy do własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5
Zeskrobać mieszaninę do małej miski i schłodzić przez co najmniej osiem godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przed podaniem odstawić do temperatury pokojowej.Przechowywanie: Pt można przechowywać w lodówce do trzech dni lub zamrażać do jednego miesiąca.Uwagi: w Paryżu dość łatwo znaleźć sardynki czyszczone i gotowe do pracy w sklepie rybnym. Jeśli nie możesz, nie jest to trudne do zrobienia samemu. Oto obrazek o tym, jak filetować sardynki.Jego dobry pomysł, aby spróbować uzyskać żadnych twardych kości z sardynek przed zacierania je w kroku #
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
7
Jeśli jakieś zbyt chrupiące pozostaną po wykonaniu pt, rozłóż pt na desce do krojenia i przejedź go kilka razy nożem Kucharskim, aby upewnić się, że wszystkie są w bardzo, bardzo małych kawałkach. W miarę odpoczynku pt, stają się niezauważalne i w rzeczywistości są całkiem dobre dla Ciebie, ponieważ mają dużo wapnia budującego kości.Powiązane linki i przepisy
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
8
Marynowana Czerwona Cebula
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
9
Zrównoważone Owoce Morza (Czekolada I Cukinia)Rillettes Łososia
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
RillettesRillettes
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
10
Conntable (trwała konserwowa ryba we Francji)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Mus Z Tuńczyka Do Smarowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
12
Grillowane sardynki z rzodkiewką i sałatką z kopru włoskiego (La Tartine Gourmand)Seafood Watch (Monterey Bay Aquarium Sustainable Seafood Guide) Sałatka z sardynek i selera (Matt Bites)Sardine Escabeche (Dorie Greenspan)
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
13
Pour une pche durable (French Sustainable Seafood Guide) Iglo (Poisson responsable, we Francji) Deviled Sardines (Serious Eats)Baba Ganoush
Składniki, których będziesz potrzebować
Baba GhanoushBaba Ghanoush
SardynkiSardynki
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćNormalny
Gotowe W8 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn