Paszteciki z soczewicy güla

Paszteciki z soczewicy güla
Paszteciki z soczewicy güla to wegańskie przepis z 24 porcjami. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, mielony pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Curry Paszteciki Z Soczewicy, Azjatyckie paszteciki z ryżem i soczewicą, oraz Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny.

Instrukcje

1
Gotować soczewicę, Odkryte, w wodzie na średnim ogniu 12 do 15 minut lub do miękkości (nie spuścić). Wymieszać pastę pomidorową i bulgur; przykryć i odstawić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
SoczewicaSoczewica
BulgurBulgur
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Połącz mieszaninę soczewicy, cebulę i następne 8 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Uformuj paszteciki w kształcie piłki nożnej, używając czubatej łyżki mieszanki dla każdego patty.
4
Podawać na liściach sałaty rzymskiej z klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia22
Magazyn