Paszteciki Z Kiełbasą-Provolone Z Jajkami Sadzonymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pasztecików z kiełbasą-Provolone z jajkami sadzonymi. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 237 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, cukier, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą, Kasza z kiełbasą i cheddarem z jajkami sadzonymi, oraz Jajka sadzone na maślance z sosem Kiełbasowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek włożyć do średniego rondla i napełnić wodą. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować 20 minut; odcedzić, spłukać pod zimną wodą i osuszyć.
Połączyć boczek, polędwica wieprzowa, wino, czosnek, pietruszka, szałwia, płatki czerwonej papryki, cukier, 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w dużej misce; wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Przenieść mieszaninę wieprzową do robota kuchennego i pulsować, aż grubo posiekane.
Przełożyć do miski i wymieszać z serem. Forma na 8 do 10 pasztecików, o szerokości 2 cali i grubości 1/2 cala. Umieścić na talerzu, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzać olej roślinny w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki kiełbasy i gotować, aż rumiane z obu stron, 8 do 10 protokół.
Przenieść na talerz i namiot z folią, aby utrzymać ciepło. Crack jajka na gorącej patelni, doprawić solą i pieprzem i smażyć, aż tylko zestaw, 2 do 3 protokół.
Podawać z pasztecikami z kiełbasy.