Paszteciki z indyka w sosie pikantnym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pasztecików z indyka z sosem pikantnym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 56 centów za porcję. Mieszanka brązowego cukru, płatki pietruszki, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wietnamskie Paszteciki Wieprzowe Z Pikantnym Sosem Do Zanurzania, Sos Krewetkowy Pikantny, oraz Pikantny Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce, dobrze mieszając. Uformuj mieszankę na 4 paszteciki.
Umieścić paszteciki na stojaku brojlerów pan pokryte sprayem do gotowania; broil 3 cali od ciepła 4 do 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Podczas gdy paszteciki broil, połączyć cukier, ketchup, i suchej musztardy, dobrze mieszając.
Rozprowadź mieszaninę równomiernie na szczytach pasztecików; broil 30 dodatkowych sekund lub tylko do momentu, gdy mieszanina keczupu zacznie pękać.