Paszteciki Miętowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Miętowe paszteciki może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 96 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru pudru, skondensowanego mleka eagle brand®, ekstraktu z mięty pieprzowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Podobne przepisy to Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, Paszteciki Miętowe, oraz Paszteciki Miętowe.
Instrukcje
W dużej misce połącz słodzone mleko skondensowane, ekstrakt z mięty pieprzowej i barwnik spożywczy (opcjonalnie).
Dodać 6 szklanek cukru; ubijać na małej prędkości, aż będzie gładka i dobrze wymieszana. Masę obrócić na powierzchnię posypaną cukrem pudrem. Zagnieść lekko, aby utworzyć gładką kulkę. Kształt na 1-calowe kulki.
Umieść 2 cale od siebie na wyłożonych woskiem arkuszach do pieczenia. Spłaszczyć każdą piłkę do patty 1 1/2 cala.
Pozostawić do wyschnięcia 1 godzinę lub dłużej; odwrócić i pozostawić do wyschnięcia co najmniej 1 godzinę. Widelcem zanurz każdy patty w ciepłej powłoce cukierkowej (narysuj widelec lekko na krawędzi patelni, aby usunąć nadmiar powłoki). Odwróć na wyłożone papierem woskowym arkusze do pieczenia; odstawić do twardości. Przechowywać w temperaturze pokojowej lub w lodówce.