Paszteciki Miętowe

Paszteciki Miętowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Miętowe paszteciki może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 96 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru pudru, skondensowanego mleka eagle brand®, ekstraktu z mięty pieprzowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Podobne przepisy to Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, Paszteciki Miętowe, oraz Paszteciki Miętowe.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz słodzone mleko skondensowane, ekstrakt z mięty pieprzowej i barwnik spożywczy (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać 6 szklanek cukru; ubijać na małej prędkości, aż będzie gładka i dobrze wymieszana. Masę obrócić na powierzchnię posypaną cukrem pudrem. Zagnieść lekko, aby utworzyć gładką kulkę. Kształt na 1-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Umieść 2 cale od siebie na wyłożonych woskiem arkuszach do pieczenia. Spłaszczyć każdą piłkę do patty 1 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Pozostawić do wyschnięcia 1 godzinę lub dłużej; odwrócić i pozostawić do wyschnięcia co najmniej 1 godzinę. Widelcem zanurz każdy patty w ciepłej powłoce cukierkowej (narysuj widelec lekko na krawędzi patelni, aby usunąć nadmiar powłoki). Odwróć na wyłożone papierem woskowym arkusze do pieczenia; odstawić do twardości. Przechowywać w temperaturze pokojowej lub w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn