Pasty mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 1388 kalorii, 35g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką skracanie, marchew, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pasty Z Szynki, Pasty, oraz Pasties II dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj wszystkie składniki do nadzienia do dużej miski. Push warzywa do mięsa, aż wszystko jest dobrze wymieszane. Wszystkie warzywa powinny wiązać się razem z mięsem. Jeśli masz jakieś luźne warzywa wiszące zachować mieszania i wiązania. Odstawić, aż będą gotowe do zbudowania pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2
Do skorupy: w oddzielnej dużej misce do mieszania dodaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Połącz ze sobą, a następnie dodaj 2 rodzaje skracania. Przerwij skracanie podczas pracy z mąką. Chcesz mieć małe, wielkości grochu kawałki skracania i mąki połączone, ale nie ponad mieszane. W osobnej misce wymieszaj jajka, wodę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać do mąki i wymieszać i złożyć zawartość razem, delikatnie popychając mąkę i płynną mieszaninę, aż będą razem w dużej konsystencji ciasta. Podnieś mieszankę i kontynuuj obracanie jej na wierzchu płynu i po prostu wciśnij ją do płynu, aby nie wymieszać ciasta. Przykryć ciasto i schłodzić przed zwinięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Weź porcję ciasta i połóż na blacie z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Rozwałkuj ciasto do grubości nie większej niż 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozwałkuj tak duży arkusz, jak ci wygodnie; używamy 8-calowej płyty i wycinamy skórki dla każdej pasty. Po przecięciu Skórki przerabiamy skrawki z powrotem na kolejne arkusze. Zrób to tyle razy, ile potrzeba, aby zużyć całe ciasto. Przy stałej grubości należy uzyskać około 25 skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Po rozwinięciu skórki możesz rozpocząć napełnianie.
10
Rozłóż skorupy i umyj pół skorupy wewnętrznej jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
11
Lay 1 filiżanka napełniania w środku każdej skorupy. Złóż delikatnie na pół, uważaj, aby nie rozerwać ciasta. Po złożeniu użyj widelca do zaciskania skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Umieść pasty na wyłożonej blasze do pieczenia, poke otwory widelcowe na górze, aby utworzyć kieszenie powietrzne, umyć wierzch jajkiem i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor i temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego