Pastrami Cupcakes
Pastrami Cupcakes to amerykański przepis, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 454 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Za 92 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka granulowanego cukru, mleka, pikantnej musztardy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Domowe Pastrami, Żeberka Pastrami, oraz Pastrami Łosoś.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż patelnie do babeczek 24 wkładkami.
W średniej misce połącz obie mąki. Używając miksera elektrycznego z nasadką łopatkową, posmaruj masło, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawaj granulowany cukier i ubijaj na puszystą masę.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodaj mąkę w trzech częściach, na przemian z mlekiem.
Dodaj wanilię. Zeskrob boki miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dobrze wymieszane. Pokonaj, aż się połączysz. Nie przesadzaj. Złóż kminek.
Włóż ciasto do wkładek, wypełniając kubki w dwóch trzecich.
Piecz, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około16 minut. Całkowicie ostudź babeczki.
Odetnij wierzchołki babeczek i odłóż.
Połóż posiekane pastrami na dolnej połowie babeczek.
Polać pastrami 1 łyżeczką glazury miodowo-musztardowej (mniej więcej do smaku).
Umieść blaty babeczek na wierzchu glazury, delikatnie dociskając.Zamroź babeczki lukrem miodowo-musztardowym.
Udekoruj miękkimi kawałkami precla.
W małej misce wymieszaj cukier puder, miód i musztardę i mieszaj do uzyskania gładkości.
Używając miksera elektrycznego z nasadką łopatkową, posmaruj masło, aż będzie gładkie.
Dodaj musztardę miodową i pikantną musztardę i mieszaj na wysokim poziomie przez 1 minutę, często zeskrobując boki.
Dodawaj cukier puder po 1/4 szklanki na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Babeczki w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
Nasza Columbia Valley Riesling to mieszanka Rieslinga z całej Doliny Columbia w Washington. Naszym celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Riesling vintage po vintage. Wino oferuje chrupiące aromaty i smaki jabłek z subtelnymi nutami mineralnymi. To jest nasz "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwy do dopasowania do różnych potraw.