Pastis-marynowany Chèvre
Pastis-marynowane Chèvre może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 549 kalorii, 13g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ser Chèvre, pastis, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajny składnik (pastis): Pastis-glazurowana ryba z koprem włoskim, Tajny składnik (pastis): Pastis i Persillade Nadziewane m, oraz Pastis Jabłkowy.
Instrukcje
Wytnij 1 log (10 oz.) świeży chvre (kozi) ser poprzecznie w plastry o grubości 1/2 cala. Dopasuj plastry do słoika z 2 filiżankami z hermetyczną pokrywką.
Dodaj 5 łyżeczek herbes de provence (lub 1 łyżeczka każdego nasion kopru włoskiego i suszonej bazylii, rozmarynu, szałwii i tymianku), 2 łyżki pastis i 3/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Szczelnie zamknąć słoik i przechylić, aby wymieszać zioła i olej. Schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 1 miesiąca (olej gęstnieje po schłodzeniu, ale skraplany jest w temperaturze pokojowej).
Doprowadzić do temperatury pokojowej, aby służyć.
Ser i odrobinę oleju rozprowadzić na tostach lub krakersach. Zachowaj resztki oleju na sosy sałatkowe.