Pastis-marynowany Chèvre

Pastis-marynowany Chèvre
Pastis-marynowane Chèvre może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 549 kalorii, 13g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ser Chèvre, pastis, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajny składnik (pastis): Pastis-glazurowana ryba z koprem włoskim, Tajny składnik (pastis): Pastis i Persillade Nadziewane m, oraz Pastis Jabłkowy.

Instrukcje

1
Wytnij 1 log (10 oz.) świeży chvre (kozi) ser poprzecznie w plastry o grubości 1/2 cala. Dopasuj plastry do słoika z 2 filiżankami z hermetyczną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2
Dodaj 5 łyżeczek herbes de provence (lub 1 łyżeczka każdego nasion kopru włoskiego i suszonej bazylii, rozmarynu, szałwii i tymianku), 2 łyżki pastis i 3/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Szczelnie zamknąć słoik i przechylić, aby wymieszać zioła i olej. Schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 1 miesiąca (olej gęstnieje po schłodzeniu, ale skraplany jest w temperaturze pokojowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Gorąca Woda (100°F)Gorąca Woda (100°F)
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
PastisPastis
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Doprowadzić do temperatury pokojowej, aby służyć.
4
Ser i odrobinę oleju rozprowadzić na tostach lub krakersach. Zachowaj resztki oleju na sosy sałatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn