Pasternak Smażony Na Maśle
Masło smażone Pasternak może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 271 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pasternak Smażony Z Masłem, Pieczona Marchewka I Pasternak Z Szalotką I Masłem Ziołowym, oraz Smażona Na Maśle Flądra Ikra.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryć pasternak wodą, przykryć i gotować na średnim ogniu do miękkości, około 10 minut.
W plastikowej torbie połączyć mąkę i sól przyprawową. Pasternak zanurzyć w maśle i włożyć do woreczka. Wstrząśnij torebką, aby pokryć pasternak z przyprawioną mąką.
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy masło zacznie skwierczeć, dodaj pasternak. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż wszystkie strony będą złociste.