Pastel de Choclo (ciasto wołowo-kukurydziane)

Pastel de Choclo (ciasto wołowo-kukurydziane)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj Pastel de Choclo (wołowina i Paster kukurydziany). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz grillowaną pierś z kurczaka, mieloną wołowinę, oliwki kalamatan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pastel de Choclo (ciasto wołowo-kukurydziane), Pastel De Choclo (Zapiekanka Wołowa Z Polewą Kukurydzianą), oraz Ciasto mięsno-kukurydziane (Pastel de Choclo).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, połączyć wołowinę i oliwę z oliwek; rozbić wołowinę na kawałki i mieszać często, aż nie będzie już różowy w środku i płyn odparuje, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Tymczasem, w małej misce, przykryć rodzynki gorącą wodą z kranu i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Drenaż.
5
Łyżką szczelinową przełożyć wołowinę do miski. Do kapieli dodać cebulę i czosnek. Mieszać często na dużym ogniu, aż cebula jest lekko rumiane, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodaj rodzynki, oliwki, papryka, kminek, wołowina, i 3 łyżki wody; wymieszać na średnim ogniu do mieszania smaków, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Mieszanka łyżka do 4 indywidualnych zapiekanek (2-do 2 1/2-cup rozmiar).
9
Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
10
Połóż równe porcje kurczaka na wołowinie i wciśnij połówki jajek do zapiekanek, tworząc poziom mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(Keebler)(Keebler)
11
W maszynce, wirować kukurydzę, 1/2 łyżeczki pieprzu i śmietany, aż grubo puree. Opłukać i osuszyć patelnię, a następnie wlać mieszaninę kukurydzy na patelnię. Mieszając na dużym ogniu, doprowadzić do bulgotania, następnie zmniejszyć ogień i, często mieszając, gotować na wolnym ogniu, aż ciemniejszy żółty i suchszy, 5 do 7 minut. Łyżka mieszanki kukurydzy równo nad wołowiną, kurczakiem i jajkami i poziom rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Ustawić zapiekanki na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Piec, odkryte, ustawić na stojaku umieszczone tak topy są o 4 cali od brojlerów, aż gorąco w centrum, 13 do 16 protokół. Włącz ciepło do broil (ciepło nie może przyjść od razu) i brązowe skórki, 3 do 4 minut więcej po brojlerów jest gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
14
Połączenie win: chilijski Cabernet Sauvignon lub Merlot z ciemnymi smakami cassis, śliwkowymi i czarno-oliwkowymi, takimi jak Santa Rita Cabernet Sauvignon
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Creme De CassisCreme De Cassis
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn