Pasta Z Karczocha Parmezan

Pasta Z Karczocha Parmezan
Parmezan Karczoch Spread może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką paprykę, czosnek, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hot Artichoke-Parmezan Spread, Pasta Karczochowa, oraz Hot Artichoke Spread.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć karczochy, majonez, ser i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
MajonezMajonez
SerSer
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozprowadzić w lekko nasmarowanej 1 1/2-kwartowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
4
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 20 minut lub do brązowego i bąbelkowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na gorąco z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn