Pasta wolno gotująca e Fagioli
Przepis powolny kuchenka Pastan E Fagioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 8 godzin. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 295 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, pomidory, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Olive Garden Powolna Kuchenka Pasta Fagioli, Zdrowa zupa Pastan E Fagioli + wideo, oraz Slow Cooker Wegetariańska Pastan E Fagioli zupa przepis z pełnoziarnistym Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż wołowina nie jest już różowy i cebula jest delikatna;odcedzić.
Przenieść na 4-lub 5-qt. powolna kuchenka. Mieszać w bulionie, pomidory, fasola, marchew, kapusta, seler, bazylia, czosnek, sól i pieprz. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7-8 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać z makaronem. Przykryć i gotować na wysokiej 30 minut dłużej lub do makaronu jest miękka.
W razie potrzeby posypać serem.