Pasta Primavera wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz koperek, paski papryki, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marchewka parowa, pod przykryciem, 5 minut lub do chrupkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dobrze odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj koper włoski; smażyć 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Dodaj por i następne 5 składników( por przez czosnek); smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Dodaj marchew, groszek, wermut i sól. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermut
Słonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Połączyć makaron, mieszanka warzywna, ser, i kopru włoskiego liści w misce, i dobrze wrzucić.