Pasta e Fagioli z kiełbasą

Pasta e Fagioli z kiełbasą
Pastan E Fagioli z kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 548 kalorii, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz rosół z kurczaka, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen.

Instrukcje

1
W dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać kiełbaski i gotować, obracając, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Usunąć Gdy wystarczająco chłodny do obsługi, połowę kiełbasy wzdłuż, a następnie pokroić w poprzek na plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w garnku na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj marchew, cebula, seler, czosnek, i rozmaryn. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Puree 4 szklanki fasoli z 1 1/4 szklanki bulionu w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać puree do garnka wraz z pozostałymi 1 1/2 szklanki bulionu, Cała fasola, liść laurowy, i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Wymieszać z makaronem. Gotować zupę na umiarkowanym ogniu, częściowo przykryte, często mieszając, aż makaron jest gotowy, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
9
Usunąć liść laurowy. Wymieszać z kiełbasą i pieprzem. Gotować, aż kiełbasa jest rozgrzana przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10
Rekomendacja wina: ten obfity faworyt najlepiej towarzyszy lekkiemu, jaskrawemu grignolino. Prawie bardziej ros niż czerwone wino, grignolino ma przenikliwy kwiatowy aromat i pikantny smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn