Pasta E Fagioli Soup (włoska zupa z makaronu i fasoli)
Pastan E Fagioli zupa (włoski Pastan i zupa fasolowa) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis z szafy gotowanie ma 8499 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka oregano, kiełbasa, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan e Fagioli (Pastan i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbasę ugotować na dużej patelni z sosem na średnim ogniu i odstawić.
Dodać olej, cebula, marchew i seler na patelni i saute do miękkości, o 10-15 protokół.
Dodać czosnek, płatki czerwonej papryki i nasiona kopru włoskiego i saute aż pachnące, o minutę.
Dodaj wino i opłucz patelnię.
Dodać bulion, kiełbasę, pomidory, fasolę, pastę pomidorową, oregano, liść laurowy i skórkę parmezanu, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić przez 15 minut. (Jeśli masz czas, ta zupa skorzysta na dłuższym gotowaniu.)
Dodać makaron i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowane al-dente, o 6-8 protokół.Doprawić solą i pieprzem, podawać z natką pietruszki i parmezanem.