Pasta Do Sera Pimento
Pasta do sera Pimento jest bezmleczne przyprawa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 181 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, krakersy, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pasta Do Sera Pimento, Pimento-Ser Do Smarowania, oraz Pasta Do Sera Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj maszynki do mielenia mięsa lub grubej strony tarki pudełkowej, aby zetrzeć ser; w przypadku maszynki do mielenia użyj noża z dużymi otworami.
Zmielony lub starty ser włóż do miski i dodaj połowę soku z konserw pimentos. Pimentos pokroić w kostkę i dodać je.
Dodać posiekane szalotki.
Połączyć majonez, sok z cytryny i czosnek.
Dodaj to do mieszanki sera.
Dodaj Worcestershire, Tabasco, i czarny pieprz i dobrze wymieszać; smak i dostosować przyprawy.
Podawać w temperaturze pokojowej jako pastę do chrupiących krakersów i surowych warzyw lub stosować jako pastę kanapkową. (Ser Pimento można szczelnie zamknąć i przechowywać przez kilka dni w lodówce.)