Pasta Cacio e Pepe
Pasta Cacio e Pepe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 504 kalorie, 11g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, pieprz, penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Pasta Cacio E Pepe, Pasta Cacio e Pepe, oraz Przepis na makaron Cacio e Pepe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę z gorącą wodą do podgrzewania miski; odstawić podczas gotowania makaronu. Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Wylej gorącą wodę z miski do serwowania. Od razu dodaj odsączony makaron i olej do miski, następnie rukolę i ser i wrzuć do herbu. Jeśli wyschnie, dodać trochę zarezerwowanego płynu do gotowania makaronu przez łyżki stołowe. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i podawać.